سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بیماری های مقاربتی، شناخت علائم و روش های درمان آن

بیماری های مقاربتی در سال های اخیر با رشد فزاینده ای در جوامع مختلف روبرو شده اند به طوری که آمارهای تکان دهنده ای در این زمینه در حال شکل گیری است. بیماری های مقاربتی که با نام (STD) شناخته می شوند و به دنبال آن عفونت های آمیزشی (
STI) تهدید بزرگی برای سلامتی افراد در جوامع امروزی به شمار می روند. این بیماری ها عمدتا از طریق برقراری ارتباط جنسی ( مقعدی، واژینال یا دهانی) با فرد آلوده منتقل می گردند. انتخاب شریک جنسی  مطمئن و رابطه ی جنسی محافظت شده از مهم ترین نکاتی است که در پیشگیری از بیماری های مقعدی سهم به سزایی دارند.

ایدز

بیماری ایدز یا HIV نوعی عفونت منتقله از راه جنسی است که سیستم ایمنی انسان را هدف تخریب قرار می دهد. با گسترش ویروس در بدن به مرور زمان سیستم ایمنی بدن فرد ضعیف می شود و فرد در معرض ابتلا به انواع عفونت ها و بیماری ها قرار می گیرد که در نهایت مرگ او را رقم می زند. متاسفانه ایدز در حال حاضر درمان قطعی ندارد و فقط می توان با دارو وضعیت بیمار را در شرایط بهتری قرار داد.

بزرگ شدن غدد لنفاوی، کاهش وزن، اسهال، تعریق زیاد و تب از علائم ایدز می باشد.

سوزاک

بیماری سوزاک نوعی عفونت باکتریایی است که در مجاری تناسلی به وجود می آید. درد و تورم بیضه ها، ترشحات خونی و عفونی از واژن یا آلت تناسلی آقایان، احساس درد و سوزش در هنگام دفع ادرار، خارش مقعدی و خونریزی های نامرتب قاعدگی از مهم ترین علائم سوزاک است. با کمک آنتی بیوتیک ها می توان به درمان و کنترل علائم سوزاک کمک کرد.

سیفلیس

 

فلج شدن، کوری و مرگ تنها بخشی از عوارض سیفلیس شناخته می شود. در مراحل اولیه ابتلا به سیفلیس زخم هایی بر روی گردن به وجود می آید و آلت تناسلی آقایان و عضلات مقعد سفت تر می گردد. سپس در بسیاری از قسمت های بدن جوش هایی به وجود می آید و بیمار احساس تب و خستگی می کند. آنتی بیوتیک ها تنها را درمان برای این بیماری می باشد.